TIIBETINMASTIFFIT

Fin CH Himalaya's Xin Xsarah of Hallahelmen eli Martta. S. 28.12.2003. Martta on vilkas ja energinen nuorekas koirarouva. Aina vauhti päällä. Mottona "minä eka" ja "kaikki heti mulle tänne"! On kyllä nyt iän myötä hieman rauhoittunut.

Hallahelmen Dixie Chick eli Helmiina. S. 15.11.2005.Helmiina on Martan ja Pantsen tytär. Ikää on tällä hetkellä 9v. Helmiina on äitinsä tapaan melko vilkas ja reipas  koiruli. Tyypillinen tiibettiläinen itsepäinen ja itsenäinen luonne. Hieman on rauhoittunut iän myötä kyllä Helmiinakin. Todellinen persoona.

Fin CH Cfar's Caylash Hallahelmen eli Kailas. S. 10.12.2008. Kailas tuli meille Amerikasta ja kotiutui nopeasti. Reipas ja tarmokas sekä omatoiminen neitokainen. Kailas on myös todella hyväntuulinen sekä seurallinen ja on sitä mieltä että kaikki meillä käyvät vieraat ovat tulleet HÄNTÄ katsomaan.

Sang Se Sang Darchen eli Rani. S. 7.2.2014. Rani tuli meille Puolasta pääsiäisenä ja on sopeutunut porukkaan tosi hyvin. Tykkää peuhata Jetsun sekä tipsujen kanssa.

TIIBETINSPANIELIT

Hallahelmen Milla Magia eli Olga. S. 12.10.2008. Olga on Violan tytär ensimmäisestä tipsupentueestamme . Olga on tipsuksi hyvin rauhallinen ja tuumaileva, mutta vauhtiakin löytyy. Meidän koiralaumamme kiistaton ruustinna. Olga on kahden pentueen emä.

Hallahelmen Hortensia eli Meeri. S. 5.8.2010. Meeri on Violan toisesta pentueesta ja jäi kotiin kasvamaan.  Näin vilkasta pentua meillä ei ole vielä ollutkaan. Aikuistuttuaan on hieman Meerikin rauhoittunut. Säpäkkä kyllä on, ja vilkas.

Tuisku-Tassun Lumikki eli Siiri. S. 22.10.2011. Siiri on aivan valloittava tapaus! Aina ensimmäisenä joka paikassa, utelias ja leikkisä. Meerin kanssa paita & peppu. Jos ei täällä mitään tapahdu niin Siiri pitää kyllä siitä huolen että tapahtuu. Heittelee "ylävitosia" ja hauskuuttaa muuta porukkaa.

Hallahelmen Pandina eli Hilda. S. 10.1.2012. Hilda on Olgan tytär Olgan pandapentueesta ja on jännä nähdä minkälainen tytöstä kasvaa! Rauhallisuuden suhteen on ainakin tullut äitiinsä. Mukavuudenhaluinen sylikäpynen.