Terkkuja tiibettiläisten erikoisnäyttelystä! Linuksella ja Yonilla oli aika rankka päivä. Mutta kivaa oli, tuli nähtyä vanhoja tuttuja ja uusiakin! 56 koiraa oli ilmoitettu, tuomarina Bas Bosch Hollannista.

Linus esiintyi elämänsä ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa, 2v. kun tuli mittariin vasta alkuviikosta. Linus esiintyi ihan hienosti, mitä nyt liukkaalla lattialla liian kovassa vauhdissa jalat vähän lipsahtivat. Arvostelu oli hyvä ja tuloksena ERI.

Martan ja Pantsen tytär Pilkku (Hallahelmen Boogie Babe) oli elämänsä ensimmäistä kertaa näytillä. Esiintyminen sujui kuin vanhalta tekijältä, tuloksena ERI ja juniorinarttujen luokkavoitto. ONNEA PILKKU JA KOTIVÄKI!

Yoni kisaili ensimmäistä kertaa veteraaneissa ja tulos ERI & VSP-veteraani. Osallistuimme vielä Linuksen ja Yonin kanssa parikilpailuun jossa sijoituksemme oli 3. Ihan kiva päivä siis meidän tiimille. Koirat nukkuivat autossa koko kotimatkan, ja sama meno jatkuu nyt ilta-aterian jälkeen. Ukki-Pappa oli hoidellut kotiin jäänyttä laumaa.

 

415114.jpg

Linus löysi ystävän!

415112.jpg

...sitten iski kisaväsymys!

 

415116.jpg

Pilkku poseeraa! Kaunis turkki ja rauhallinen luonne on varmaankin peritty isältä...

415110.jpg

Yoni melko tyytyväisen näköisenä.

415109.jpg

Team Hallahelmen: Linus, Yoni ja Pilkku!