Taas kiireinen viikonloppu. Perjantaina, 13. päivä meidän Taavi-chinchilla täytti 13 vuotta. Onnea Taaville! Synttäripäivää juhlistettiin extra-annoksella rusinoita.

Eilen Mammi oli Kotkan Ruusu- koiranäyttelyssä töissä, jakamassa palkintoja. Oli aurinkoinen ja ihan kiva kesäpäivä. Myöhemmin tehtiin lenkit ja vietettiin aikaa yhdessä.

Tänään sunnuntaina oli omien koirien vuoro mennä näyttelyyn. Aamulla sää näytti tosi pahalta, tuli vettä ja taivas oli tasaisen harmaa. Mutta näyttelypaikalle päästyämme sade kyllä lakkasi. Meitä tiffejä oli ilmoitettu 10. Pantse joutui jäämään kotiin, kun on vielä lääkekuurilla. Tuomarina oli irlantilainen Michael Forte. Linus sai EH:n, johtuen etuliikkeistä. (Ei älytty etukäteen käydä hiustenkuivaajalla puhaltamassa ruohokenttää! Linus inhoaa märkää nurmikkoa!) Martta oli VSP ja sai CACIBin ja Yoni oli Sannan esittämänä hienosti PN-4 ja ROP-veteraani!! Kiitokset miljoonasti taas Sannalle esittämisavusta ja käsistä, sekä myös muille kimppiskavereille kehän reunalla kannustuksesta! Iso pussi siankorvia ostettiin kotiin viemisiksi, kuinkas muuten!

Kuva: Jukka Päivänen

1651264.jpg