PENTUBONGAUSVIIKONLOPPU!

Mamma lähti reissuun bongailemaan Martan ja Pantsen pentuja. Ensin treffasimme Helsingin Kontulassa, matka jatkui länteen kuuteen pekkaan eli mukaan tulivat Tanja sekä Virpi ja nelijalkaiset Sissi (Helmiinan sisko) sekä ladyt Jonna ja Vida.

Turun satamassa tapasimme iltasella poikia. Nanuk ja Jazzi tulivat tervehtimään. Nanuk on Pantsen poika ensimmäisestä pentueesta Eestissä ja Jazzi on Nanukin velipuoli ja Martan ja Pantsen poika.

296096.jpg

Tässä Nanuk innoissaan, kun paikalle pelmahti autollinen tyttöjä.

296089.jpg

Pikkuveli Jazzi oli myös innoissaan (Hallahelmen All That Jazz).

Matka jatkui Turun satamasta laivalla Ruotsin puolelle. Hytissä tuppasi paikoitellen olemaan aika tiivis tunnelma. Käänsimme termostaatin niin kylmälle kuin mahdollista, mutta silti yöllä oli kuuma. Unta saimme pätkittäin.

296084.jpg

Vida päätti mennä vessaan kun oli vähän ahdasta.

296085.jpg

Tässä odottelemme aamunraikkaina ja pirteinä laivan saapumista Tukholmaan.

296088.jpg

Saavuimme sitten näyttelypaikalle ja teimme "pesän" nurkkaan. Tässä on menossa karvojen ojennukseen laitto!

296090.jpg

Ja siisti homma tuli! Sissi poseeraa.

296091.jpg

Tässä tapaavat siskokset Kali (Hallahelmen Ragtime Rosie) sekä Sissi (Hallahelmen Swinging Susie). Kali työskenteli tiibetinmastiffien rotuyhdistyksen kojulla esittämällä itseään ja tervehtien ihmisiä.

296092.jpg

Kali nautti ilmiselvästi hommastaan! Hymy on herkässä.

Viihdyimme paikalla koko päivän ja nautimme olostamme. Iltaa kohden alkoi kuitenkin väsymys viedä vallan. Kehässä pyörähtämisen jälkeen pakkasimme tavarat ja ajelimme takaisin satamaan. Uni tulikin silmään tosi nopeasti!

Aamulla kaasuttelimme Helsinkiin ja siellä Messariin. Pentubongauksen viimeinen "uhri" oli sitten Siru (Hallahelmen Sister Soul) joka oli tullut paikalle ihmettelemään suurta koiranäyttelyä.

296094.jpg

Reissu oli Mammille oiva opintomatka ja pieni tuulettumisreissu. Vaan olipa kiva palata kotiin! Kiitokset Tanjalle ja Virpille sekä Sissille, Jonnalle ja Vidalle mukavasta matkaseurasta!