Neule 100% eurasier- langasta (kuva Arja Syrjänen)
 

Neule kultaisen noutajan langasta (kuva Ritva Puhakka)

Afgaaninvinttikoiran langasta neulottu päähine (kuva Anu Rosti)

Tässä on samojedi- lankaa. Keskimmäinen osa on kehrätty  valkoiseen lampaanvillaan, oikealla oleva punaiseksi värjättyyn ja vasemmalla oleva viininpunaiseksi värjättyyn.

Tässä on lhasa apso- lankaa. Lanka on sävytetty ruosteenruskealla lampaanvillalla.

Hovawartin lankaa. Vasemmanpuoleinen vyyhti on sävytetty sinisellä lampaanvillalla, keskimmäinen punaisella ja oikeanpuoleinen luonnonvalkoisella. Hovawartin karva kehräytyy langaksi tosi hyvin.

Tiibetinmastiffista kehrättyä lankaa. Osa karvasta oli black & tan- värisestä koirasta ja osa blue & tan- värisestä. Tulipa tasaisen väristä ja kaunista lankaa (verrattuna siihen mitä saan omista koiristani!).

 

Kultaisesta noutajasta kehrättyä lankaa. Lankaan on sekoitettu noin 30% luonnonvalkoista lampaanvillaa.

Bichon Frisé. Valkoinen on sävytetty luonnonvalkoisella lampaanvillalla ja loppuosa sinisellä värjätyllä lampaanvillalla.

Japaninpystykorva/Japanese Spitz. Kuitu kehrääntyy langaksi aivan ihanasti!! Väri on puhtaan valkoinen ja valmistunut lanka todella pehmeää.

Airedalenterrieri. Tuli ihan hyvää lankaa, tosin vähän karkeaa mutta aivan neulottavaa. Pituus oli riittävä ja lisäsin mustaa lampaanvillaa. 

Tässä vielä airedalen- langasta neulotut sukat. (Kuva Leena Kormi)

Suursnautseri. Lankaan on lisätty mustaa lampaanvillaa. Hieman karkeaa neulottavaa tämäkin, kun karva on lyhyempää ja karkeampaa ja trimmaamalla kerättyä.