Linus kävi tänään hieman tuulettumassa Porvoossa, jotta sai likkojen hajut pois nenustaan hetkeksi. Linus nautti reissusta tosi paljon, vaikka olikin taas tosi herkällä tuulella ja pyrki lähentelemään karvakollegoja sukupuoleen katsomatta! Tuomarina meillä oli Peter Rehánek Tsekeistä. Linus oli PU-2 ja sai sertin. Martan ja Pantsen tytär ja Linuksen sisarpuoli Siru oli myös paikalla esiintyen todella suvereenisti ja ollen nuoresta iästään huolimatta (9kk, ensimmäinen näyttely junioriluokassa!) PN-2, vara-SERT ja ROP-juniori. Onnea paljon Sirulle ja kotiväelle Ruotsinpyhtäälle!

Tuliaisiksi kotiin Linus toi ison pussin siankorvia sekä pari pussillista kuivattua peuranlihaa. Myyjä totesi peuranlihassa hajun olevan "tyrmäävä" ja se kyllä pitää paikkansa. Maistui pojillekin, jotka ovat pitäneet paastoa tyttöjen juoksujen johdosta.

Viola kävi kyläilemässä Tavastilassa ja tapasi uusia koiraystäviä sekä näki elämänsä ensimmäistä kertaa kissan! Reissun jälkeen Viola oli aivan sippi, eikä jaksanut riekkua vaikka Ukki-Pappa kävi kylässä.

Linus tässä keskittyy seisomiseen (kuva Tero Lindfors)

183575.jpg

Ja tässä Sirun taidonnäyte (kuva Tero Lindfors)

183576.jpg

Ja tässä Linus lähentelee Jöröä! (kuva Tero Lindfors)

185359.jpg